Velkommen til bloggen

Velkommen til Chic & Antikk sin blogg!

Så hyggelig at DU stikker innom den nye bloggen! 
Nå er det snart 1 år siden jeg åpnet nettbutikken og tiden er inne for å prøve ut litt nye ting, som feks å prøve å tilføre en blogg til nettbutikken slik at vi kan bli bedre kjent og dere får et bedre innblikk i butikken.
I hverdagens kjas og mas vil det bli lagt til ting her litt i rykk og napp og når det passer. Men planen er å kunne legge ut når det kommer nye varer, at de som vil kan se hvordan enkelte ting blir laget, og hvordan jeg jobber med butikken min i hverdagen. Det blir kanskje litt info om varene og hvor de kommer fra og hvis jeg er på messer eller på turer hvor jeg leter etter nye ting til butikken så blir det lagt ut her. 
Altså litt bakgrunnsinfo for de som ønsker:)
Jeg er veldig opptatt av å kunne ta vare på det man har fra før og pusse opp og bruke opp igjen gamle ting, så når jeg har mulighet vil jeg legge til noen slike diy prosjekt for de som kan ha glede av det.
Veien blir til mens man går, så får vi se hvor den fører bloggen! :)
-Silje Evensen, Chic & Antikk-

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.