Litt om Chic & Antikk

 

 

 

Chic & Antikk ble plutselig en virkelighet!

Wow, så fort dette har gått, selv om det har vært en tanke som har vært tilstede over flere år så ble det en skikkelig kickstart på nyåret i år!
Fra å  få tilbud om delta på et kurs om å starte nettbutikk i januar 2023 og til åpningen nå i mars har det virkelig gått unna og jeg kunne nesten ikke vente med å åpne opp den nye butikken å komme i gang.
Det har vært en bratt læringskurve og mye jobb men så utrolig givende og utelukkende bare morsomt og interessant!
Chic & Antikk er et enkeltpersonsforetak som ble registrert den 6. februar 2023 og drives av meg,og Silje heter jeg.
Chic & Antikk holder til i vakre varierte Valdres. Selv om det er nettbutikk så er det mulig å hente varene her etter avtale. Å kunne være fleksibel og finne løsninger til det beste for kunden er noe av det jeg setter høyest.
Chic & Antikk har også løyve til å drive brukthandel.
 

Veien blir til mens man går...

Jeg håper på forståelse hvis det skulle være noe som ikke fungerer 100% optimalt nå i oppstarten, men Chic & Antikk vil alltid etterstrebe å holde alt oppdatert og iorden. Det er mye nytt som skal på plass i starten men håper du sier ifra om du skulle støte på noen problemer sånn at jeg får rettet opp i det fortløpende, det er viktig for meg at DU er fornøyd.
Både ris, ros og tips tas imot med takknemlighet og er med på å gjøre nettbutikken og kundeopplevelsen bedre!

Interiør

Jeg har lenge vært opptatt av interiør og da spesielt shabby chic og fransk landstil, det og kunne blande både brukt og nytt for å skape en ny stil som skiller seg ut, så mye av det du vil finne her vil være i den stilen. Vareutvalget vil bli bedre etterhvert så håper dere har tålmodighet fremover til butikken vokser seg større og kan tilby et større utvalg.

Klær

Chic & Antikk har vært så heldig å få lov til å selge klær i merket Freequent fra Brands of Scandinavia og jeg gleder meg skikkelig til å kunne utvide klesutvalget enda mer etterhvert.
Det er nydelige klær i god kvalitet til en god pris!

Lokalt håndtverk og kunst

Et av ønskene ved å starte opp butikken er å kunne løfte frem håndtverkere og kunstnere som holder til i Valdres. Nettbutikken har en egen avdeling for det, der du kan lese litt om de som har laget produktene og om selve produktet.
Det er ønskelig å selge flere lokal produserte varer så holder du til i Valdres og lager ting selv og ønsker å få produktene dine inn her, eller har du tips til noen som du  tenker kan være interessert så ta gjerne kontakt.

 

Brukt & Antikk

Chic & Antikk ved innehaver har godkjent løyve for å drive brukthandel.
En hobby og interesse har lenge vært å lete frem unike og fine ting innen brukt og antikk, som man kan bruke opp igjen, reparere eller pusse opp og gi nytt liv. Etterhvert er målet å legge ut unike gjenstander i denne delen av butikken, gjenstander som man ikke nødvendigvis finner "alle" andre steder.
Dette sammen med bruktklær og mye annet gjør til at Chic & Antikk også kan tilby et billigere alternativ i butikken. Bra for miljøet og bra for lommeboka!

Velkommen til nettbutikken, jeg håper du finner noe du liker enten det er brukt eller nytt!