Betalingsbetingelser

Chicantikk.no/com tilbyr ulike betalingsmetoder som du velger når du er i kassen, før du bekrefter din bestilling og betaler for din ordre. Vi samarbeider med Stripe, Vipps og Klarna for at du skal kunne velge en trygg og sikker betalingsmetode. Velg det som passer best for deg.

 

Betaling med vipps:

Vipps er en betalingstjeneste som er rask og enkel å benytte for deg som har en Vippskonto. 

Alt du trenger å gjøre for å betale med Vipps er å legge inn ditt mobilnummer og bekrefte betalingen i appen. Du får kvittering og kan holde oversikt over betalingene dine i Vipps-appen. 


Betaling med Stripe:

Stripe tilbyr en rask og trygg betalingsløsning ved bruk av kort.


Betaling med Klarna: Kommer fortløpende

 

Refundering av innbetalt beløp 

Avtalt beløp for refusjon vil bli tilbakebetalt på din konto/kort så fort din refusjonssak er ferdig behandlet. Har du spørsmål vedr. refusjoner kontakt oss på support@chicantikk.no.


Bruk av rabattkoder i kassen for redusert pris

Har du fått en gyldig rabattkode legger du den inn i handlekurven før du kommer til kassen. Det finnes et eget felt hvor du kan skrive inn din rabattkode og aktivere den. Når rabattkoden er aktivert kan du klikke deg videre til kassen for betaling.

 

Ønsker du å motta rabattkoder?

Vi annonserer i perioder ulike rabattkoder på sosiale medier, så følg oss der for aktuelle kampanjer.

Vi sender også ut rabattkoder til de som er på vår mailingliste, så vi anbefaler deg å melde deg på vårt nyhetsbrev for å ikke gå glipp av de beste tilbudene.